Datum vandaag Tijd 17:49:54 Bgm-01 Br Nacontrole Lorentzhof Nijkerk 071131 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerders spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
donderdag 02 april 2020

DINSDAG 18|02

Afpersingsbrieven vanavond in uitzending Opsporing Verzocht

In de begeleidende afpersingsbrief wordt betaling van bitcoins geëist

NEDERLAND - Als een medewerker van een bedrijf aan de Bolstoen in Amsterdam op woensdagochtend 12 februari een postpakket opent, ontploft het pakket. In de begeleidende afpersingsbrief wordt betaling van bitcoins geëist. De politie vraagt in Opsporing Verzocht het publiek om tips in deze en andere zaken.

Bij de ontbranding van de brief raakt niemand gewond. De politie houdt er sterk rekening mee dat deze brief past in de reeks eerder verstuurde bombrieven, die op verschillende locaties in het land zijn aangetroffen. Ook de brief in Kerkrade van eerder die ochtend maakt deel uit van het onderzoek.

Uitzending
Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 18 februari vanaf 20.35 uur op NPO 1. De herhaling is woensdag 19 februari om 11.55 uur te zien op NPO 2.

Zie ook:

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.