Datum vandaag Tijd 15:16:59 Fratersgoed 3863XN Nijkerk 41049 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

donderdag 02 april 2020

ZATERDAG 15|02

Hulpdiensten rukken groots uit voor mogelijke brand op vaartuig in het Nijkerkernauw

NIJKERK - Zaterdagmiddag 15 februari zou brand hebben gewoed op een vaartuig. Rond 12.45 uur kwam er een melding dat er een vuurbal gezien zou zijn in de haven van Nijkerk en dat er brand zou zijn op een schip in het Nijkerkernauw.

Meerdere eenheden van de brandweer werden ingezet, waaronder boten en een duikteam. Na een grote zoektocht op het water werd niets aangetroffen.

De oorzaak van het vuur bleek uiteindelijk een vuurkorf te zijn bij een boerderij in het buurschap Nekkeveld.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.