Datum gisteren Tijd 15:45:29 Bgm-01 Ass. Pol Nekkeveld Nijkerk 071096 Prio Middel Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (OvD Noord Alarmcode)
maandag 06 april 2020

ZONDAG 09|02

Storm Ciara slaat Nijkerk niet over

Alle meldingen waren tot 18.30 met een prio 2 dus zonder spoed.

NIJKERK – De eerste storm van 2020 was zondag 9 februari een feit. Rond 16.00 uur begonnen de eerste meldingen binnen te komen bij de brandweer. Er is onder andere een boom omgegaan op het Havenlijntje waardoor de fiets en wandelroute geblokkeerd werd.

In de nieuwbouwwijk doornsteeg aan de Bosbes was een dakrand losgekomen. De brandweer is met de hoogwerker ter plaatse gekomen om het loshangende deel te verwijderen.

Begin van de avond is er een boom omgegaan op de Berencamperweg die een deel van de rijbaan versperde. Op een oud pand aan de Holkerstraat zijn bitumen losgelaten. De hoogwerker is enige tijd bezig geweest om deze te verwijderen.

Verder diverse meldingen van bomen en takken die de storm niet hebben overleefd.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.