Datum gisteren Tijd 23:33:03 O2826 S Heerenloo De Bogen Gaffel 3863VZ Nijkerk 94745 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

donderdag 06 augustus 2020

WOENSDAG 29|01

Auto botst achterop vrachtwagen op de A28 tussen Nijkerk en Putten

Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen

PUTTEN – Op de A28 tussen Nijkerk en Putten heeft woensdagavond rond 22.30 uur een ongeval plaatsgevonden. Een personenauto is met hoge snelheid achter op een vrachtwagen gebotst.

De personenauto is daardoor zwaar beschadigd in de naastgelegen berm terecht gekomen. De vrachtwagen is na enkele honderden meters gestopt op de vluchtstrook met aanzienlijke schade aan de achterzijde.

Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen. Opgeroepen ambulance en brandweer konden dan ook weer terug naar hun standplaats.

Nadat de ravage was opgeruimd zijn de bestuurders van beide voertuigen met de politie naar de dichtstbijzijnde pompstation gereden. Vandaaruit zal de politie onderzoek doen naar het ongeval.

De A28 heeft het korte tijd met een rijbaan minder moeten doen. Doordat het al vrij laat was heeft het verkeer nauwelijks hinder ondervonden.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.