Datum gisteren Tijd 16:32:35 N301 - Barneveldseweg 3862PD Nijkerk 22918 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

vrijdag 21 februari 2020

MAANDAG 27|01

Fietsster aangereden door auto op de Tinbergenlaan in Nijkerk

Omstanders schoten direct te hulp in afwachting van de hulpdiensten

NIJKERK - Op de Tinbergenlaan in Nijkerk heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een auto. Hierbij raakte de fietsster gewond.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De fietsster wilde ter hoogte van 't Hoffstraat oversteken maar werd over het hoofd gezien door een automobilist met een botsing tot gevolg. Omstanders schoten direct te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Zij namen de zorg van hen over. Het slachtoffer liep bij de botsing een forse hoofdwond op. Zij moest na behandeling in de ambulance toch naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De politie nam van de bestuurder een verklaring op. Zowel de auto als fiets liepen forse schade op. De Tinbergenlaan was enige tijd afgesloten.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.