Datum gisteren Tijd 15:45:29 Bgm-01 Ass. Pol Nekkeveld Nijkerk 071096 Prio Middel Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (OvD Noord Alarmcode)
maandag 06 april 2020

MAANDAG 06|01

Brandweer zoekt naar mogelijke slachtoffers na explosie op bootje bij Zeewolde

Onduidelijk is of iemand op het bootje aanwezig was tijdens de explosie

ZEEWOLDE - Hulpdiensten zoeken in het water langs het Laakse Strand in het Nijkerkernauw in Zeewolde naar een mogelijke drenkeling. Maandagmiddag 6 januari werd een uitgebrand bootje gevonden na een explosie van gasflessen.

Hulpdiensten zijn massaal aanwezig. Het gaat om zo'n twintig politieagenten en brandweermannen, waaronder negen duikers uit Harderwijk en Almere. Brandweer duikers zoeken langs de kant naar een mogelijk vermist persoon.

Update

De brandweer staakt de zoektocht naar mogelijke slachtoffers na een explosie op een bootje bij Zeewolde. In het water rondom het scheepje is niemand gevonden. Het inmiddels gezonken vaartuig wordt nu uit het water gehaald.

Update 7 januari

De politie heeft de eigenaar van de boot inmiddels gesproken en er is geen sprake van een misdrijf.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.