Datum gisteren Tijd 15:45:29 Bgm-01 Ass. Pol Nekkeveld Nijkerk 071096 Prio Middel Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (OvD Noord Alarmcode)
maandag 06 april 2020

MAANDAG 06|01

Ontkomen aan alcoholcontrole in Nijkerk niet gelukt

Dankzij een getuige kon de bestuurder snel na het incident worden aangehouden.

NIJKERK – Afgelopen weekend is bij een alcoholcontrole in Nijkerk een bestuurder van een bestelbus doorgereden.

Dit schrijft de jeugdagent Nijkerk maandagochtend op zijn Instagram. Alles verliep naar wens bij de controle, tot een man in het bestelbusje plots probeerde te ontkomen. Dat deed hij niet bepaald op subtiele wijze. De man reed met zijn busje een paar paaltjes omver en ramde een aantal andere auto’s waarna hij zijn vluchtweg vervolgde.

Dankzij een getuige kon de bestuurder snel na het incident worden aangehouden. De bijrijder van de man was erg vervelend tijdens de aanhouding. Behalve in de weg lopen is er ook veel gescholden. De man is aangehouden en voor de nacht opgesloten. Uiteindelijk zal de bijrijder zich moeten verantwoorden voor de rechter voor belemmering en beledigingen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.