Datum vandaag Tijd 06:46:04 Bgm-01 Stank/hind. Lucht (gaslucht) Van Speykstraat Nijkerk 071131 Prio Middel Eenheid | Blusgroep 2 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 22 januari 2020

WOENSDAG 01|01

Beveiliger gewond geraakt bij incident in Nijkerk

Persoon aangehouden door de politie

NIJKERK - Op nieuwjaarsdag in de avond heeft er een incident plaatsgevonden op industrieterrein Arkervaart in Nijkerk. Bij dit incident is een beveiliger gewond geraakt, hij is door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Ook is er een persoon aangehouden door de polite en afgevoerd, tevens is zijn auto in beslag genomen.  Wat er zich precies heeft afgespeeld is op dit moment onduidelijk. De politie was met meerdere voertuigen ter plaatse, ook waren er meerdere voertuigen van het beveiligingsbedrijf wat voor dit industrieterrein is ingehuurd.

Een en ander vond plaats op de Nijverheidsstraat in Nijkerk.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.