Datum gisteren Tijd 23:02:16 Nijkerkerveen 69785 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

dinsdag 14 juli 2020

DINSDAG 31|12

Incidenten oud en nieuw in Nijkerk [liveblog]

NIJKERK - Dit is een blog met meldingen van incidenten rondom oud en nieuw in de regio Nijkerk. Nieuwe incidenten worden onder aan dit artikel toegevoegd.

• 31 december 15.20 uur

De eerste prio 1 melding voor de brandweer kwam omstreeks 15.20 uur. Op het terrein van het vroegere evenementencentrum de Laak zou een auto in brand staan. Aangekomen bleek de auto al volledig uitgebrand en kon de brandweer alleen maar het wrak blussen want te redden was het niet meer.

• 31 december 23.00 uur

Rond 23.00 uur ging de brandweer voor een dakbrand naar de Wittenburg in Nijkerk, ter plaatse bleek er waarschijnlijk vuurwerk op het dak terecht te zijn gekomen. De brandweerlieden hebben

een controle uitgevoerd waarna iedereen weer retour kon.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.