Datum gisteren Tijd 23:02:16 Nijkerkerveen 69785 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

dinsdag 14 juli 2020

DINSDAG 31|12

Vroeg knallen in Nijkerkerveen

NIJKERKERVEEN - Het jaarlijks terugkerende evenement in Nijkerkerveen is het carbidschieten. Het ‘Carbidteam’, dat ook jaarlijks een demonstratie geeft op de zwarte cross, begon om 10.00 uur oudejaarsdag met knallen.

Nieuw dit jaar was een soort van ‘Carbidtaart’ 24 melkbussen met in het midden een grote bus. In de loop van de dag komen er meer dan 1000 mensen af op dit evenement. Gratis entree en gratis eten en drinken allemaal mogelijk gemaakt door de vele sponsoren.

Dit jaar is er de hele dag een cameraploeg van omroep Gelderland aanwezig die zelfs live gaat uitzenden vanaf dit evenement.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.