Datum vandaag Tijd 06:46:04 Bgm-01 Stank/hind. Lucht (gaslucht) Van Speykstraat Nijkerk 071131 Prio Middel Eenheid | Blusgroep 2 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 22 januari 2020

ZONDAG 29|12

Ruit vernield van politieauto in Nijkerk

De politie is op zoek naar getuigen

Nijkerk – In de nacht van zaterdag op zondag is een portierruit van een politieauto vernield. Het moet gebeurd zijn tussen 02.00 uur en 02.30 ter hoogte van het Plein.

Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Weet jij iets van deze vernieling en wil jij anoniem helpen? Meld je dan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of vul online het meldformulier in op www.meldmisdaadanoniem.nl/melden. Ondernemers op het Plein en de directe omgeving wordt gevraag om relevante camerabeelden.

Een politieagent is later licht gewond geraakt door de vernieling. Een ambulance is rond 03.15 uur daarvoor zonder spoed naar het politiebureau gekomen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.