Datum gisteren Tijd 23:33:03 O2826 S Heerenloo De Bogen Gaffel 3863VZ Nijkerk 94745 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

donderdag 06 augustus 2020

VRIJDAG 06|12

Fietsers geschept door auto op kruising in Nijkerk

Naast de ambulance is ook een traumateam opgeroepen

NIJKERK - Vrijdagavond 6 december rond 20.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Watergoorweg in Nijkerk.

Op de kruising met de Ambachtstraat zijn twee fietsers geschept door auto. Eén van de slachtoffers kwam door de klap tien meter verderop op de grond terecht en raakte zwaargewond. Naast de ambulance is ook het mobiel medisch team opgeroepen, zij kwamen per auto vanuit Amsterdam ter plaatse. Eén slachtoffer is, onder begeleiding van een arts, met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het andere slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De kruising is vanwege het ongeval afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.