Datum vandaag Tijd 06:46:04 Bgm-01 Stank/hind. Lucht (gaslucht) Van Speykstraat Nijkerk 071131 Prio Middel Eenheid | Blusgroep 2 spoed Nijkerk Brandweer Nijkerk...
woensdag 22 januari 2020

DONDERDAG 05|12

Brandweer blust schoorsteenbrand aan de Molweg in Terschuur

Met behulp van de hoogwerker is de schoorsteenpijp geveegd en is de schoorsteen klaar voor pakjesavond

TERSCHUUR - Donderdagmiddag omstreeks kwart over vier werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Molweg in Terschuur.

De brandweer van Zwartebroek en de hoogwerker van de brandweer van Barneveld kwamen ter plaatse. Vanwege dat het buitengebied was werd ook de waterwagen van Barneveld gealarmeerd, deze hoefde niet ingezet te worden en kon al snel weer retour naar de kazerne.

Met behulp van de hoogwerker is de schoorsteenpijp geveegd. Na een uur kon de brand weer retour naar de kazerne.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.