Datum vandaag Tijd 11:16:36 Snackbar De Paddestoel Amersfoortseweg 3864NH Nijkerkerveen 94304 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

zondag 15 december 2019

DINSDAG 26|11

Omstanders ontfermen zich om gevallen fietser in Nijkerk

NIJKERK - Dinsdagmiddag 26 november rond 14.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Callenbachstraat in Nijkerk.

Een fietser is voor een tunnel ten val gekomen en gewond geraakt. Omstanders schoten het slachtoffer direct te hulp in afwachting van de ambulance. Het slachtoffer is door het personeel van de ambulance gecontroleerd en naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de oorzaak van de val is geweest, is onduidelijk.

Corry de Kruijff zegt: spacer
Ik wil de omstanders hartelijk bedanken voor hun hulp. Mijn moeder heeft uiteindelijk haar knieschijf op 3 plekken gebroken.

Mijn moeder probeerde de veegwagen te passeren en is hierdoor met haar voorband op het trottoir uitgegleden.
27-11-19 10:31
Score: 4