Datum gisteren Tijd 19:56:36 Reling 3863VJ Nijkerk 21076 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

maandag 17 februari 2020

WOENSDAG 23|10

Gezocht: Man slaat ruit in en grijpt kassalade in Nijkerk

NIJKERK - In de nacht van woensdag 21 op donderdag 22 augustus 2019 komt een man aangefietst door de Singel in Nijkerk. Hij fietst eerst wat heen en weer en zet dan zijn fiets, een damesfiets met een bagagerek aan de voorkant, voor een kledingreparatiewinkel c.q. stomerij. Hij gaat dan snel te werk: hij slaat de glazen deur van de winkel in met een voorwerp. Binnen enkele seconden weet hij de kassalade te pakken en vlucht op de fiets weg.

Vragen
Wie kent de man op de fiets of kan iets vertellen over diegene die betrokken is bij deze inbraak? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.