Datum vandaag Tijd 13:09:44 Samuel Gerssenlaan 3861HD Nijkerk 22340 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

woensdag 19 februari 2020

VRIJDAG 20|09

Brandweer bevrijdt inzittenden uit auto bij kettingbotsing op de A28

AMERSFOORT - Op de A28 ongeveer zeshonderd meter voor de afrit Nijkerk zijn een kleine vrachtwagen en zo’n 7 personenauto’s op elkaar geklapt. Het ongeval gebeurde vrijdagmiddag even voor twee uur thv hmp 31,2.

Naast politie, brandweer en ambulance is ook een traumateam gealarmeerd. Tenminste twee personen moesten door de brandweer uit hun voertuig worden bevrijd.

Behalve een file in de richting van Amersfoort is er ook een lange kijkersfile ontstaan tussen Vathorst en strand Nulde. De traumahelikopter is uiteindelijk niet naar het incident gekomen.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.