Datum gisteren Tijd 23:33:03 O2826 S Heerenloo De Bogen Gaffel 3863VZ Nijkerk 94745 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

donderdag 06 augustus 2020

WOENSDAG 18|09

Frontale aanrijding op de Gezellenstraat in Nijkerk

Enkele inzittenden moesten door de brandweer uit hun voertuig worden gehaald

NIJKERK – Woensdagmiddag omstreeks 14.40 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Gezellenstraat op het industrieterrein van Nijkerk.

Tijdens het parkeren is een auto weer op de rijbaan terechtgekomen waar op dat moment een Volvo kwam aangereden. De Volvo kon niet meer op tijd tot stilstand komen met als gevolg een frontale aanrijding. Politie, ambulance en brandweer zijn met spoed ter plaatse gekomen. Enkele inzittenden moesten door de brandweer uit hun voertuig worden gehaald. Ondanks de harde klap en de grote schade zijn er geen ernstig gewonden gevallen. Wel is er iemand naar het ziekenhuis vervoerd.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.