Datum vandaag Tijd 11:16:36 Snackbar De Paddestoel Amersfoortseweg 3864NH Nijkerkerveen 94304 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

zondag 15 december 2019

WOENSDAG 18|09

Frontale aanrijding op de Gezellenstraat in Nijkerk

Enkele inzittenden moesten door de brandweer uit hun voertuig worden gehaald

NIJKERK – Woensdagmiddag omstreeks 14.40 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Gezellenstraat op het industrieterrein van Nijkerk.

Tijdens het parkeren is een auto weer op de rijbaan terechtgekomen waar op dat moment een Volvo kwam aangereden. De Volvo kon niet meer op tijd tot stilstand komen met als gevolg een frontale aanrijding. Politie, ambulance en brandweer zijn met spoed ter plaatse gekomen. Enkele inzittenden moesten door de brandweer uit hun voertuig worden gehaald. Ondanks de harde klap en de grote schade zijn er geen ernstig gewonden gevallen. Wel is er iemand naar het ziekenhuis vervoerd.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.