Datum vandaag Tijd 00:59:46 Sparrenlaan 3862HE Nijkerk 76521 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 22 oktober 2019

ZATERDAG 14|09

Verdachte aangehouden bij camperbrand op de Voorthuizerstraat in Putten

PUTTEN - Op vrijdag 13 september zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt naar de Voorthuizerstraat/Oude Nijkerkerweg in Putten. Door een onbekende oorzaak is een camper in brand gevlogen op een parkeerplaats. De brandweer is bezig met het blussen van de brand. Er komt veel rook vrij bij de brand. De brandweer heeft een grote afzetting gedaan omdat er mogelijk gasflessen in de campers zitten. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt bij de brand. Er is wel een ambulance opgeroepen.

Update: Volgens een omstander heeft de politie een persoon aangehouden bij de brand. Deze persoon was agressief volgens de getuige.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.