Datum gisteren Tijd 22:04:20 Wzc De Pol Vetkamp 3862JN Nijkerk 80795 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

maandag 06 juli 2020

WOENSDAG 04|09

Brandmelding binnenstad Nijkerk blijkt vals

NIJKERK – Even na half vijf in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag is er een melding binnengekomen van een brand in een appartementencomplex aan de Catharinastraat in Nijkerk.

Omdat het pand midden in het oude centrum van Nijkerk ligt zijn er gelijk twee voertuigen van de brandweer uitgerukt waaronder de hoogwerker. Aangekomen zijn enkele brandweermannen gelijk het pand binnengegaan. Na een korte inspectie bleek het gelukkig om een valse melding te gaan.

De appartementen zijn gelegen boven het pand van de oude HEMA aan de Catharinastraat. Er wonen enkele tientallen mensen. Wie de melding heeft gedaan is vooralsnog niet bekend.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.