Datum vandaag Tijd 06:49:01 Cornelis Van Ramshorstlaan 3863AZ Nijkerk 69029 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 17 september 2019

DONDERDAG 29|08

Twee werknemers van bouwbedrijf uit Nijkerk zwaargewond bij ongeval in Friesland

De traumahelikopter landde op de snelweg en daarvoor werd de A7 richting Groningen afgesloten

BEESTERZWAAG - Donderdagochtend zijn twee medewerkers van bouwbedrijf Dijkham uit Nijkerk zwaargewond geraakt bij een ongeval op de A7 tussen Heerenveen en Drachten. Ze kwamen in botsing met een vrachtwagen bij het Friese Beetsterzwaag.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. De helikopter landde op de snelweg en daarvoor werd de A7 richting Groningen afgesloten. Door het ongeluk ontstond er een file van meer dan zeven kilometer tussen Heerenveen en Drachten.

Het is nog niet bekend hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie doet onderzoek.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.