Datum gisteren Tijd 10:28:36 Westerveenstraat 3864EN Nijkerkerveen 80961 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-112

woensdag 13 november 2019

DONDERDAG 29|08

Twee werknemers van bouwbedrijf uit Nijkerk zwaargewond bij ongeval in Friesland

De traumahelikopter landde op de snelweg en daarvoor werd de A7 richting Groningen afgesloten

BEESTERZWAAG - Donderdagochtend zijn twee medewerkers van bouwbedrijf Dijkham uit Nijkerk zwaargewond geraakt bij een ongeval op de A7 tussen Heerenveen en Drachten. Ze kwamen in botsing met een vrachtwagen bij het Friese Beetsterzwaag.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. De helikopter landde op de snelweg en daarvoor werd de A7 richting Groningen afgesloten. Door het ongeluk ontstond er een file van meer dan zeven kilometer tussen Heerenveen en Drachten.

Het is nog niet bekend hoe het ongeluk kon gebeuren. De politie doet onderzoek.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.