Datum gisteren Tijd 10:28:36 Westerveenstraat 3864EN Nijkerkerveen 80961 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-112

woensdag 13 november 2019

DINSDAG 20|08

Gigantische toename van fietsendiefstallen in Nijkerk

Zet uw fiets met een extra hangslot vast, ook als u maar 5 minuten weg bent

NIJKERK - De politie constateert sinds begin augustus een gigantische toename van diefstal van fietsen. De voorkeur gaat schijnbaar uit naar elektrische fietsen van amper een paar jaar oud. Fietsen worden in een ogenblik van enkele minuten weggenomen.

De politie roept iedereen op om de fiets met extra hangslot te beveiligen, zodat de daders minder makkelijk hun slag kunnen slaan. U kunt 112 bellen wanneer u ziet dat een fiets gestolen word.

Doet u ook altijd aangifte van diefstal indien u toch slachtoffer bent geworden. Op basis van aangiftes kan de politie doelgerichter werken. Bovendien zijn er alweer 3 fietsen gevonden die, dankzij de aangiftes, direct terug konden naar de rechtmatige eigenaren.

De diefstallen vinden gewoon overdag plaats, zelfs midden in het gezellig drukke centrum van Nijkerk. Zet uw fiets dus met een extra hangslot vast, ook als u maar 5 minuten weg bent.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.