Datum vandaag Tijd 00:59:46 Sparrenlaan 3862HE Nijkerk 76521 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-119

dinsdag 22 oktober 2019

DINSDAG 30|07

Politie in Nijkerk rijdt gezocht schaap aan

Het schaap liep de weg op, vlak voor de politieauto

NIJKERK - Gisternacht, maandag 29 juli in de vroege uren, kreeg de politie de melding dat er op de Arkemheenweg in Nijkerk in het duister een schaap los zou lopen. Ondanks lang zoeken hebben agenten het schaap niet gevonden. Vlak hierna kreeg de politie elders in het gebied een melding van een mogelijke heterdaad inbraak. Zij gingen hier met spoed heen, alleen liep dit niet helemaal volgens plan.

Het schaap wat agenten eerder zochten bedacht zich opeens en wilde toch wel wat aandacht. Het schaap liep de weg op, vlak voor de politieauto. Door de spoed die de agenten op dat moment hadden, konden ze het schaap helaas niet meer ontwijken. De auto raakte het schaap.

Gelukkig bleek het schaap ongedeerd. Het schaap liep zelf weer van de weg af. Zodoende konden de agenten alsnog de spoedrit voortzetten. De politieauto had echter wel wat schade opgelopen.

Schaap zegt: spacer
Beeeeehhhhhh...........................