Datum vandaag Tijd 17:31:33 Verkeersstremming A28 Li,6 Nijkerk Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
zaterdag 24 augustus 2019

ZONDAG 28|07

Truckers onderweg naar huis na geslaagd Truckstar Festival

PUTTEN - Honderden truckers uit Nederland en ook Duitsland, Belgiƫ, Engeland en Denemarken rijden zondagavond rond 17:00 uur over tal van wegen terug naar huis na een geslaagd Truckstar Festival in Assen.

De chauffeurs werden toegezwaaid door talloze belangstellenden langs de parallelwegen en op viaducten bij onder andere Putten en Nijkerk over de A28. De Volvo FH van Nick Willigenburg uit Terschuur is de Mooiste Truck van Nederland!

Uit het juryrapport: De winnaar is een imposante, superstrakke combinatie waarbij veel vernieuwende dingen zijn toegepast. Het is een multifunctioneel geheel dat door de eigenaar zelf is uitgedacht en vreselijk mooi is afgewerkt.

In de categorie bulktransport won de De Transportbrug uit Nijkerk.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.