Datum vandaag Tijd 17:31:33 Verkeersstremming A28 Li,6 Nijkerk Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
zaterdag 24 augustus 2019

MAANDAG 15|07

Traumaheli opgeroepen voor medische noodsituatie Van Oldenbarneveltstraat Nijkerk

Later werd de traumahelikopter alsnog afgemeld voor de inzet

NIJKERK - Maandag omstreeks 11:50 uur werden ambulances, politie en een traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de van Oldenbarneveltstraat in Nijkerk. Twee ambulances, een politieauto en een traumahelikopter uit Volkel werden met spoed gealarmeerd.

De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks. De politie stond al klaar om het MMT-team op te vangen. Mogelijk zouden deze landen op het speelveldje aan de van Spaenstraat/van Oldenbarneveltstraat. Later werd de traumahelikopter alsnog afgemeld voor de inzet. Wat er precies gebeurd is, is niet bekend. Het slachtoffer is vervolgens met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.