Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019

DONDERDAG 06|06

Scooterrijder en fietser met elkaar in botsing op de Voorthuizerstraat in Putten

De fietser is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht

PUTTEN - De hulpdiensten zijn donderdag 6 juni omstreeks 15:30 uur uitgerukt voor een aanrijding tussen een fietser en een scooter op de Voorthuizerstraat in Putten. Bij de botsing zijn zowel de fietser als de scooterrijder gewond geraakt.

Door nog onbekende reden kwamen op het fietspad de scooterrijder en de fietser met elkaar in aanraking waarna beiden ten val kwamen. De fietser is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. De scooterrijder liep een gebroken pink op.

marco willemse zegt: spacer
Heel veel fietsers zie je slingerend op het fietspad fietsen met oordopjes in dus die horen de scooter niet aankomen. Op het verkeerde moment weer slingeren en je hebt dit.
06-06-19 18:31
Score: 2