Datum gisteren Tijd 23:02:16 Nijkerkerveen 69785 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-132

dinsdag 14 juli 2020

DINSDAG 04|06

Vrachtwagen ramt bus met schoolkinderen op A28 bij Putten

Geen zwaargewonden

PUTTEN - Op de A28 heeft dinsdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een tourincar vol schoolkinderen.

Het ongeval vond plaatst rond 09.00 uur dinsdaochtend op de A28 in de richting van Nijkerk. De buschauffeur moest plotseling remmen, waardoor de vrachtwagenchauffeur vlak achter de bus niet op tijd kon stoppen. De chauffeur van de vrachtwagen en een inzittende van de bus zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.  Na dik een uur zijn de kinderen door een andere bus opgehaald. De kinderen zijn van de Winkler Prins school uit Veendam. De 83 leerlingen van de tweede klas van het vmbo waren op schoolreis naar Amsterdam.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.