Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019

VRIJDAG 31|05

Fietser mishandeld door bestuurder van de crossmotor na verkeersconflict

De mishandeling vond plaats op de Aardbeivlinder in Nijkerk

NIJKERK - Gisteravond, donderdag 30 mei 2019, heeft er een mishandeling plaatsgevonden op de Aardbeivlinder in Nijkerk. Dit naar aanleiding van een verkeersconflict. Door deze mishandeling is er een fietser gewond geraakt en heeft aangifte gedaan.

De tegenpartij reed op een zogenoemde crossmotor en is er na de mishandeling vandaag gegaan. Zijn signalement en type bromfiets is bekend bij de politie en het onderzoek is in volle gang.

Mocht jij getuige zijn geweest van dit conflict of ben/ken jij de bestuurder van de crossmotor? Neem dan contact op met de politie in Nijkerk via 0900-8844.

gerrit zegt: spacer
wat is het nu? een bromfiets of een (cross)motor?
04-06-19 10:02
Score: 0