Datum vandaag Tijd 19:15:30 Wzc De Pol Afdeling Koolmees Revalidatie Vetkamp Nijkerk 3862JN 38954 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

zondag 19 mei 2019

DONDERDAG 16|05

Inwoner Nijkerk krijgt voor 70.000,- euro aan drugs per post toegestuurd

NIJKERK - Afgelopen week kreeg een inwoner van Nijkerk wel een heel bijzondere "retour" zending. In een x aantal postpakketjes bleek voor bijna 70.000,- euro aan drugs te zitten bedoeld voor het buitenland.

De laatste tijd ziet de politie dit vaker en men misbruikt dan het afzendadres van een willekeurig persoon. Je kind zou zo'n pakketje wat terug komt maar per ongeluk openen....

Bij aantreffen van verdachte pakketjes zo snel mogelijk 112 bellen aangezien er gevaarlijke stoffen in kunnen zitten. Hoe sneller de politie het weet hoe groter de kans is voor de opsporing van een verdachte.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.