Datum vandaag Tijd 14:34:16 Optie Nijkerk Oosterstraat Nijkerk 3862BH 54640 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

dinsdag 16 juli 2019

ZATERDAG 11|05

Brandweer wedstrijden hoofdklasse in Nijkerk [video]

Volgens het scenario kreeg de brandweer een melding van een brand bij De Heus aan de Nijverheidsstraat

NIJKERK - Zaterdag 11 mei zijn de brandweer wedstrijden hoofdklasse in Nijkerk gespeeld. Iedereen was van harte welkom om te komen kijken naar de spelende ploegen.

Volgens het scenario kreeg de brandweer een melding van een brand bij De Heus aan de Nijverheidsstraat. Bij aankomst werd meteen assistentie opgeroepen omdat bleek dat een auto aan de zijkant van het gebouw door een markt gereden was. Eén persoon is daarbij meegesleurd en in het water beland. De bijrijdster van de auto moest door de brandweer worden bevrijd. De bestuurder van de auto is naar binnen gerend en heeft brand gesticht.

1 VR-GELDERLAND-ZUID post NEERIJNEN WEST - 2

2 VNOG post PUTTEN

3 VR-DRENTHE post BEILEN

4 VR-GELDERLAND-ZUID post KESTEREN - 2

5 VR-LIMBURG NOORD post BEESEL-REUVER - 2

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.