Datum vandaag Tijd 14:34:16 Optie Nijkerk Oosterstraat Nijkerk 3862BH 54640 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

dinsdag 16 juli 2019

DONDERDAG 09|05

Bijzonder bord ‘Racer te gast’ op fietspad in Putten

PUTTEN - Wethouder Roelof Koekkoek van de gemeente Putten plaatste vanmiddag het bord 'Racer te gast' op het fietspad aan de Zeedijk. Hiermee vraagt de gemeente prestatiegerichte fietsers rekening te houden met de recreatieve gebruikers van het fietspad.

Het bord geldt als waarschuwingsbord, er kunnen geen boetes worden uitgedeeld aan racers. In september begint de gemeente met de verbreding van de weg.

G v d berg zegt: spacer
Heel goed, het zou ook erg prettig zijn als de wielrenners een bel zouden hebben zodat ze je kunnen waarschuwen(kom ik soms al tegen) zij zich niet ergeren aan mijn “slakkengang” en ik niet van ze schrik.
11-05-19 06:46
Score: 3