Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019

DINSDAG 07|05

Duurzame toplaag op fietspaden Apeldoornsestraat

VOORTHUIZEN - In opdracht van de gemeente Barneveld brengt Schagen Infra een speciale duurzame toplaag van beton (White Topping) aan op de fietspaden langs de N344 tussen Voorthuizen en Garderen. De gemeente Barneveld en Schagen Infra organiseerden op dinsdag 7 mei een informatiemiddag voor belangstellenden.

De bestaande asfaltdeklaag op de fietspaden wordt vervangen door een dunne laag beton. Door dit White Topping-principe wordt de betondikte teruggebracht van 20 naar slechts 12 centimeter. Het aan te brengen betonmengsel wordt voorzien van kunststof vezels, die het beton extra sterk maken. Bovendien is dit een CO2-besparende methode.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.