Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019

MAANDAG 22|04

Brandweer krijgt verkeerd adres door bij brand in Bunschoten

Door de brand is flinke schade bij een schuur ontstaan

BUNSCHOTEN - Op maandag 22 april kreeg de brandweer rond 13:08 uur een melding van een gebouwbrand op de Zuidwenk in Bunschoten. Bij aankomst op de Zuidwenk bleek de brand aan de andere kant van het dorp te zijn namelijk op de Veenestraat. Het is niet bekend waardoor er een verkeerd adres bij de brandweer bekend is geworden.

Door de brand is flinke schade bij een schuur ontstaan. Ook een bedrijfswagen is beschadigd door de brand. De oorzaak van de brand is niet bekend. Door de smalle straat was het voor de brandweer lastig om bij de brand te komen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.