Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019

DONDERDAG 18|04

Voorthuizen en omgeving mag zich weer zeven EHBO’ers rijker tellen

VOORTHUIZEN - Op woensdag 17 april deden negen cursisten van de EHBO-Vereniging Voorthuizen het EHBO examen. De cursisten werden geëxamineerd door het examenteam van Het Oranje Kruis en twee Lotus slachtoffers Tijdens 3 zaterdagen in maart en april hebben zij de basiskennis- en vaardigheden Eerste Hulp bij Ongevallen geleerd onder de leiding van Jan Blokzijl. Tijdens de lessen gaven Lotus slachtoffers ondersteuning. De cursus werd gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Van de negen cursisten zijn er zeven geslaagd en zijn nu in het bezit van het diploma Eerste Hulp. Gefeliciteerd allemaal!

Auteur: EHBO Voorthuizen
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.