Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019

DONDERDAG 18|04

File op de A1 na aanrijding bij Voorthuizen

De brandweer heeft de auto van de snelweg afgeduwd

VOORTHUIZEN - De hulpdiensten zijn donderdagmiddag omstreeks 14:45 uur opgeroepen voor een ongeval op de A1 bij Voorthuizen. Naast ambulance en politie werd ook de brandweer opgeroepen.

Een automobilist was met zijn auto in de vangrail beland. De inzittenden van de auto zijn onderzocht in de ambulance welke onderaan de snelweg op een veiligere plek ging staan. De brandweer heeft de auto van de snelweg afgeduwd. Hierna kon de rijbaan weer volledig worden vrijgegeven.

Tijdens het ongeval was er 1 rijstrook afgesloten. De file was aanzienlijk. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgevoerd.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.