Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019

DONDERDAG 18|04

€ 4.929,74 voor uitjes bewoners Nieuw Avondrust

VOORTHUIZEN - Woonzorgcentrum Nieuw Avondrust uit Voorthuizen heeft opnieuw een geslaagde - en zonnige - bazaar en rommelmarkt georganiseerd. De totale opbrengst is € 4.929,74.

Ook dit jaar komt de opbrengst geheel ten goede aan de bewoners van Nieuw Avondrust. Het opgehaalde geld is volledig bestemd voor extra uitjes voor de bewoners van deze locatie. "Dit kunnen ook kleine uitjes zijn, bijvoorbeeld een keer naar het centrum en dan ergens koffiedrinken. Het hoeft helemaal niet groots te zijn", aldus Lia Dokter namens zorggroep ENA.

Van prullaria tot foodtruck
Speelgoed, boeken, kaarten, kleding, servies, handwerkspulletjes, trommels, tassen, schoenen, curiosa en planten; er was zowel binnen als buiten veel te koop tegen vooral kleine prijsjes. De potten zelfgemaakte jam advocaat en cake vielen in de smaak. Net zoals de verse oliebollen en paling. Voor het eerst was de speciale foodtruck van Struik aanwezig waar je voor een klein bedrag rijkgevulde soep en broodjes knakworst kon kopen. Ook nieuw was het creatieve 'Pasen' lootjesbord waar de bezoeker in ieder geval altijd prijs had...

Sociale functie
De bazaar is vooral een sociale gebeurtenis waar onderlinge ontmoeting centraal staat. In ontmoetingsruimte zaal Zeumeren was het de hele dag door een gezellige drukte: bewoners en bezoekers genoten van een kop koffie met wat lekkers en deden ondertussen mee aan het Rad van avontuur. Opvallend dit jaar waren de grote, mooie prijzen, zoals diner-, vis- Ă©n kappersbonnen gesponsord door bedrijven uit de regio. "Wij willen alle vrijwilligers, medewerkers en ondernemers bedanken omdat zij deze dag weer mogelijk hebben gemaakt. We hebben weer een prachtig bedrag opgehaald waar we leuke dingen voor kunnen doen."

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.