Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019

DONDERDAG 28|03

Bewoners van Holzenbosch in Voorthuizen klagen over drones

VOORTHUIZEN - De gemeente Barneveld ontving de afgelopen periode verschillende klachten van omwonenden van Holzenbosch vanwege drones die 's avonds en 's nachts in de omgeving van Holzenbosch vliegen.

De gemeente wijst u erop dat het vliegen met drones boven woonwijken niet is toegestaan (en in het donker al helemaal niet).

Voor meer informatie over de regelgeving ten aanzien van het vliegen met drones kijk op de website van de Rijksoverheid. Mocht u de komende periode klachten blijven ondervinden, geef dit dan door aan dhr. D. Klein, tel. 14 0342.

Kpr zegt: spacer
Pak een luchtbuks