Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019

DONDERDAG 28|03

Brandweer blust schoorsteenbrand aan de Veenwal in Hoevelaken

HOEVELAKEN – In de schoorsteen van een vrijstaande woning aan de Veenwal in Hoevelaken is donderdagmiddag een schoorsteenbrand ontstaan. De bewoners van het pand hebben gelijk 112 gebeld en vervolgens zijn de manschappen van de brandweer Zwartebroek als eerste uitgerukt. De smeulende resten uit de schoorsteen zijn naar buiten gebracht en daar geblust.

De politie heeft de bewoners opgevangen en ondersteund tijdens de bluswerkzaamheden.

Even later arriveerde de hoogwerker uit Nijkerk. De brandweer uit Nijkerk heeft de schoorsteen geveegd. De Veenwal is korte tijd in beide richtingen afgesloten geweest.

Video's
Romy abels zegt: spacer
Pakket chaufeur michael evers van het bedrijf nestrans heeft dit ontdekt . Hij reed langs en zach de rook uit de schoorsteen komen en klopte bij de mensen op het raam die niks door bleken te hebben . Daarna heeft hij 112 gebeld
28-03-19 15:47