Datum vandaag Tijd 08:58:11 Bgm-01 Wateroverlast Bedrijfspand Nijverheidsstraat Nijkerk 071151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Nijkerk ( Blusploeg 2 )
donderdag 20 juni 2019

ZATERDAG 23|03

Vrachtwagen te water aan de Edisonstraat in Nijkerk

Chauffeur raakt onwel en rijdt het water in

NIJKERK - Zaterdagmorgen is een chauffeur onwel geraakt, hij reed met zijn vrachtwagencombinatie in een sloot. Een en ander is gebeurd op de Edisonstraat in Nijkerk. De chauffeur wilde gaan lossen bij een levensmiddelenbedrijf in Nijkerk, op een niet verklaarbare manier reed hij plotseling weg. Hij reed daarbij tussen twee bedrijfspanden door aan de overkant van de weg en vervolgens rechtdoor een diepe sloot in.

De chauffeur raakte niet bekneld maar kon zijn voertuig niet zelfstandig verlaten, de brandweer van Nijkerk heeft daarbij assistentie verleend. Hij is daarna door het aanwezige ambulancepersoneel nagekeken en meegenomen naar een ziekenhuis. Een van de geraakte panden is behoorlijk beschadigd geraakt bij de actie. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de combinatie te bergen.

Video's
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.