Datum vandaag Tijd 21:53:33 P Bgm-01 Leefmilieu (gaslucht) (meting) Professor Eijkmanstraat Nijkerk 071131 071139 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 25 mei 2019

DONDERDAG 14|03

Vlammen slaan uit de schoorsteen van woning aan de Apeldoornsestraat in Voorthuizen

VOORTHUIZEN - De brandweer is donderdagavond enige tijd druk geweest met een schoorsteen brand. De brandweer rukte rond half 10 uit met een blusvoertuig en de hoogwerker uit Nijkerk. De hoogwerker kon niet ingezet worden omdat de afstand van de weg naar de schoorsteenpijp te ver was.

De brandweer kon het vuur uiteindelijk doven en heeft de schoorsteenpijp geveegd.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.