Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:37:54 P Bgm-02 Br Wegvervoer (auto) Handelsstraat Nijkerk 071131 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 15 juni 2019

VRIJDAG 08|03

Nog kaarten verkrijgbaar voor groots 'Back for Africa' feest

Vriendinnen Gera Hooijer en Dianne van Veen vertrekken komende zomer met organisatie SHIB (Stichting Hulpverlening International Barneveld) naar Afrika om daar vrijwilligerswerk te doen

VOORTHUIZEN - Op zaterdagavond 16 maart a.s. kunnen de voetjes van de vloer. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond zijn dan aanwezig: een sfeervolle locatie (Brasserie Buitenlust), heerlijke muziek (band AfterBurn en DJ Bolleknak), volop hapjes & drankjes, een strakke organisatie én een prachtig goed doel (vrijwilligerswerk in Afrika). 

 

Vriendinnen Gera Hooijer en Dianne van Veen vertrekken komende zomer met organisatie SHIB (Stichting Hulpverlening International Barneveld) naar Afrika om daar vrijwilligerswerk te doen. Net zoals hun vorige reis naar Afrika is er opnieuw veel geld nodig om de reis te bekostigen. Al snel is het idee ontstaan om op lokaal niveau een toegankelijke en gezellige feestavond te organiseren voor iedereen (vanaf 18 jaar). De bezoeker staat dan ook een topavond te wachten. Zo zal AfterBurn bekende ‘meezing’ rocknummers spelen en DJ Bolleknak staat - op zijn beurt - garant voor pure dancemuziek van allerlei genres.   

 

Volgens draaiboek

“We gaan er eerst een prachtige avond van maken mét elkaar, met Voorthuizen. De avond zit gewoon goed in elkaar volgens een strak draaiboek. Wij hebben hulp van heel veel vrijwilligers waar we ontzettend blij mee zijn. En dan straks tijdens onze reis zijn we twee weken lang bezig met vrijwilligerswerk. We gaan aan de slag met een bouwproject, met shack repair en met kinderwerk in de sloppenwijken. We hopen de mensen in Zuid-Afrika, die het met veel minder moeten doen op deze manier een beetje te kunnen helpen. Verder geeft deze reis onszelf een inkijkje in een andere cultuur. Dat is altijd een verrijking” blikken Gera en Dianne alvast vooruit. 

 

Inkomsten 

De kaartverkoop (€12,50) zorgt voor inkomsten om de reis te financieren. Op de avond zelf zijn er ook volop broodjes kroket, frikandel, puntzakken friet en gemengd bittergarnituur te koop (tegen contante betaling). Vanzelfsprekend is er genoeg te drinken. 

 

Praktisch

Locatie: Brasserie Buitenlust aan de Hoofdstr. 89 in Voorthuizen 

Datum: zat. 16 maart 2019 

Aanvang: zaal open om 20:30 / feest start om 21: 00 - 1:00 uur

Kaarten te koop bij: Bossenbroek Woman, Brasserie Buitenlust of per e-mail via: backforafrica@vanveenmail.nl 

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines