Datum vandaag Tijd 21:53:33 P Bgm-01 Leefmilieu (gaslucht) (meting) Professor Eijkmanstraat Nijkerk 071131 071139 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 25 mei 2019

WOENSDAG 06|03

Krat bier gestolen uit woning aan de Holkerstraat in Nijkerk

NIJKERK - Op maandag 4 maart tussen 16:30 en 17:15 uur werd er een krat bier weggenomen uit een woning aan de Holkerstraat in Nijkerk. De bewoner die thuis was hoorde de voordeur maar was zelf op dat moment boven in de woning. Van de bierdief is helaas geen signalement bekend. Als er getuigen zijn dan hoort de politie het graag.

In de zomer van 2017 waren een aantal soortgelijke diefstallen waarbij er bierflesjes vanuit schuurtjes in Nijkerk weggenomen werden. Bij dergelijke diefstallen kan je ook via www.politie.nl aangifte doen. Mogelijk dat er door jouw aangifte een verband gelegd kan worden. Bij verdachte situaties altijd 112 bellen!

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.