Datum vandaag Tijd 21:53:33 P Bgm-01 Leefmilieu (gaslucht) (meting) Professor Eijkmanstraat Nijkerk 071131 071139 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 25 mei 2019

WOENSDAG 27|02

Verwarde vrouw rijdt politiewagen aan tijdens achtervolging in Nijkerk

NIJKERK - Een beschadigde politieauto en een aanhouding van een 59-jarige vrouw uit Nijkerk. Dat was woensdagochtend het resultaat van een achtervolging in Nijkerk.

De politie wilde een alcoholcontrole uitvoeren, maar tijdens de controle ging de vrouw ervandoor. Er ontstond een achtervolging waarbij een agent nog net opzij kon springen om niet geraakt te worden. Een politieauto raakte flink beschadigd.

Uiteindelijk kon de politie de vrouw tot stoppen brengen en aanhouden. Ze bleek in verwarde toestand. Daarom is ze overgedragen aan de crisisdienst.

Medewerkers van de dierenambulance hebben een hond uit de auto gehaald en meegenomen.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.