Datum vandaag Tijd 19:37:54 P Bgm-02 Br Wegvervoer (auto) Handelsstraat Nijkerk 071131 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 15 juni 2019

DINSDAG 19|02

Loslopende veulens in Garderen terug bij eigenaar

GARDEREN - Een rare gewaarwording dinsdagochtend op de Putterweg in Garderen. Daar zag iemand twee paarden loslopen. De politie Barneveld, Scherpenzeel en Nijkerk was daarom op zoek naar de eigenaar, die is rond het middaguur gevonden.

Rond 05.45 uur kreeg de politie een melding dat twee veulens losliepen op de Putterweg. Samen met twee medewerkers van de dierenambulance zijn de paarden naar een nabijgelegen schapenstalletje gebracht. De paarden waren wel gechipt, maar helaas niet geregistreerd.

Rond het middaguur kwam de melding dat de veulens weer terug bij de eigenaar zijn.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.