Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:31:33 Verkeersstremming A28 Li,6 Nijkerk Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
zaterdag 24 augustus 2019

MAANDAG 11|02

Bewoner gewond bij keukenbrand in appartement Apeldoorn

Twee brandweerlieden moesten zich in een ambulance laten behandelen omdat ze rook hadden ingeademd

APELDOORN - Op maandag 11 februari heeft er omstreeks 11:00 uur een brand gewoed in een appartement van een flat aan de Eburonenstraat in Apeldoorn, wijk Orden.

 

De brandweer rukte groots uit omdat het om een appartementencomplex ging. Bij aankomst van de hulpdiensten zagen de agenten en twee brandweerlieden een persoon in de brandende woning op de grond liggen. De politie sloeg hierop een ruit in om zo het slachtoffer te redden. Het slachtoffer ademde veel rook in en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De twee brandweermannen ademden ook rook in en zijn in een ambulance gecontroleerd, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

 

De naastgelegen woningen werden ontruimd en de brandweer wist het vuur snel te blussen. De woning is onbewoonbaar door de enorme schade. De forensische opsporing van de politie heeft samen met team brandonderzoek van de brandweer de gehele middag onderzoek verricht in het appartement. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de woning afgesloten zodat er niet ongevraagd de woning kan worden betreden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines