Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:03:22 Bgm-03 Br Agrarisch (keet/hok/schuurtje, Loods/grote Schuur) (team Br... Prio Middel Eenheid | Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (BvD)
donderdag 22 augustus 2019

ZONDAG 10|02

Bij wie is deze hanger gestolen tijdens Hard Bass?

Het kan zijn dat er meer mensen slachtoffer van diefstal zijn geworden op het evenement

ARNHEM - Tijdens het evenement Hard Bass op 9 februari in het Gelredome in Arnhem hebben we iemand aangehouden die verdacht wordt van diefstal. Een vrouw voelde hoe de kettingen van haar nek werden getrokken. Vermoedelijk waren er meerdere daders, de vrouw en haar vriendinnen wisten een van de daders te achterhalen. Deze man is aangehouden, hij had een hanger bij zich die vermoedelijk van diefstal afkomstig is.

 

Het kan zijn dat er meer mensen slachtoffer van diefstal zijn geworden op het evenement. Doe in dat geval altijd aangifte. Als er geweld is gebruikt bij de diefstal, kunt u het beste 0900-8844 bellen om een afspraak te maken voor aangifte. Is er geen geweld gebruikt, dan kun u digitaal aangifte doen. Vermeld daarbij het nummer van deze zaak: 2019061364.

Foto's
1/1
Reacties
J.Pruim zegt: spacer
Deze ketting met kracht van mijn nek getrokken. Mocht iemand hem hebben gevonden of weten dat er iemand is aangehouden met zo'n ketting op zak dan hoor ik het graag. Het is gemeld bij de organisatie en aangifte wordt gedaan.
11-02-19 00:20
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines