Datum vandaag Tijd 19:37:54 P Bgm-02 Br Wegvervoer (auto) Handelsstraat Nijkerk 071131 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 15 juni 2019

WOENSDAG 06|02

Politie zoekt getuigen van aanrijding tussen twee voertuigen op de A28 bij Nijkerk

Voor zover bekend raakte bij het ongeval niemand gewond

NIJKERK - De hulpdiensten zijn woensdag 6 februari uitgerukt voor een ongeval op de A28 bij Nijkerk. Een bestelvrachten kwam vanaf de parkeerplaats Oldenaller en wilde invoegen richting de A28. Een vrachtwagen met oplegger wilde op dat moment gaan uitvoegen en heeft daarbij op de rem getrapt waardoor de bestelvrachtwagen er achterop botste.

De politie zoekt getuigen van het ongeval. Voor zover bekend raakte bij het ongeval niemand gewond. Het verkeer ondervindt hinder van het ongeval.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.