Datum vandaag Tijd 19:37:54 P Bgm-02 Br Wegvervoer (auto) Handelsstraat Nijkerk 071131 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zaterdag 15 juni 2019

DINSDAG 05|02

Twee aanhoudingen in onderzoek naar drugshandel vanuit woning in Nijkerk

Een 49-jarige man en 32-jarige vrouw konden aangehouden worden

NIJKERK - De politie heeft maandag 4 februari twee personen aangehouden voor handel in drugs. Agenten konden een onderzoek starten nadat zij een anonieme tip kregen via Meld Misdaad Anoniem (MMA).

Dankzij die tip wisten agenten dat er vermoedelijk pillen verhandeld werden vanuit een woning in Nijkerk. Na uitgebreid onderzoek bleek de tip te kloppen. Een 49-jarige man en 32-jarige vrouw konden aangehouden worden. In de woning werden ongeveer 200 pillen aangetroffen. De recherche onderzoekt de zaak verder.

Heb jij een onderbuikgevoel bij een woning? Of heb je informatie over criminaliteit en misdaad en wil je anoniem blijven? Dan is Meld Misdaad Anoniem de plek waar jij deze informatie kwijt kunt. Je kunt bellen met 0800-7000 of geef online je melding door via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.