Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:50:22 Oude Barneveldseweg 3862PS Nijkerk 70236 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zondag 22 september 2019

ZONDAG 20|01

Jongeren gewond na vechtpartij bij voetbalclub in Bunschoten

De derby trekt altijd veel publiek van buitenaf

BUNSCHOTEN - In de nacht van zaterdag op zondag 20 januari zijn een aantal jongeren gewond geraakt bij een vechtpartij rond het terrein van voetbalclub IJsselmeervogels. Door een onbekende oorzaak is er ruzie ontstaan tussen een groep jongeren en volwassen.

 

De politie ter plaatse bevestigd dat er een vechtpartij heeft plaatsgevonden. Volgens meerdere getuigen zijn de personen die gevochten hebben afkomstig uit Tilburg. Ze waren hier om naar de derby te kijken. De derby trekt altijd veel publiek van buitenaf. De jongeren zijn afkomstig uit Bunschoten. Op dit moment kan de politie niet bevestigen of de groep uit Tilburg komt. De groep is door de politie naar een parkeerplaats gebracht. Meerdere politiewagens zijn ter plaatse. Ook politiehonden zijn aanwezig.

 

Het is niet bekend of er ook iemand naar het ziekenhuis is vervoerd. Er is vooral letsel zoals bloedneuzen, blauwe ogen en snijwonden.

 

Update
De politie heeft een man van 52 jaar uit Tilburg aangehouden voor mishandeling en een 28-jarige man uit Krimpenerwaard voor belediging.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines