Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:31:33 Verkeersstremming A28 Li,6 Nijkerk Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
zaterdag 24 augustus 2019

DINSDAG 15|01

Voortgang onderzoek beschieting horecagelegenheid in Amersfoort

De dader is met een rode scooter vanuit de richting van het stadscentrum gekomen en is na het schieten doorgereden in de richting van 'De Stier'

AMERSFOORT - Op basis van onderzoek gaat de politie uit van beschieting van een horecagelegenheid op donderdag 10 januari. De dader kwam op een rode scooter aanrijden en schoot met een vuurwapen op het pand. Daarna ging hij er op de scooter vandoor.


Die ochtend kreeg de politie de melding dat een getuige mogelijk een kogelgat in een raam van een horecagelegenheid aan de Kamp zag zitten. De politie startte direct met een onderzoek waarbij de Kamp werd afgezet. Ter plekke deden forensische experts onderzoek.

 

De recherche deed aanvullend onderzoek. Op basis hiervan gaat de politie er vanuit dat de beschieting door een vuurwapen omstreeks 05.45 uur plaatsvond. De dader is met een rode scooter vanuit de richting van het stadscentrum gekomen en is na het schieten doorgereden in de richting van 'De Stier'.

 

Uw tip!

Heeft u nog niet met de politie gesproken en bent u getuige van het incident? Of heeft u meer informatie, dan vraagt de politie u om contact op te nemen met de politie via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via tel. 0800-7000.

 

Zie ook:

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines