Datum gisteren Tijd 16:25:05 Velde Vd, Huisarts Kantemarsweg Hoevelaken 3871AP 4575 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

donderdag 17 januari 2019

WOENSDAG 02|01

Rode Opel Corsa met flinke schade aan de voorzijde gezocht

Oproep

NIJKERK - Wie o wie heeft in de nacht van 31 december op 1 januari om +/- 02.30 uur een rode (oude) Opel Corsa met flinke schade aan de voorkant vanaf de Barneveldseweg richting Nijkerk (of in Nijkerk) zien rijden?

Rond 02.30 uur is de bestuurster van de Volkswagen aangereden door deze auto op het kruispunt van de benzine pomp Total. De auto kwam uit de Slichtenhorsterweg en is tegen rechter zijkant gereden. Doordat het met een redelijke snelheid ging is de auto aan de kant geschoven en heeft de bestuurder van de Opel Corsa de mogelijkheid gehad om de draai te maken en weg te rijden.

Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.